• Dansk
    • English

Lejrskoler på Danhostel Vejle

PLADS TIL FAGLIG OG SOCIAL UDVIKLING

Vores faciliteter og beliggenhed giver rig mulighed for at kombinere undervisningen med sjove og lærerige aktiviteter på lejrskoler i Vejle.
Benyt vores store udendørsarealer til spil og sport, undersøg flora og fauna i den smukke Vejle Ådal eller besøg Økolariet og lær om vores planet.
I kan også tage på Vejle Kunstmuseum, hvor I får en gratis rundvisning og kan se alt fra selfies til oliemalerier. Danhostel Vejle er et perfekt udgangspunk til for lejrskoler.

Lad os hjælpe jer med alt det praktiske, så I kan fokusere på det faglige indhold og det gode sammenhold i klassen.
Vi sørger for god forplejning og alle måltider til jeres lejrskole. Vi laver mad der er nemt at gå og som børn kan li. Vi tager selvfølgelig højde for de specifikke behov, I måtte have.

KONTAKT OS OG HØR MERE

lejrskole Danhostel Vejle

Lejrskoler eller hyttetur med gode faciliteter med plads til alle
Danhostel Vejles lejrskole faciliteter er moderne indrettet i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi kan huse op til 138 overnattende gæster ad gangen, fordelt på 30 værelser, som alle har eget toilet og bad. Derudover er I mere end velkomne til at benytte vores aktivitetsrum med bordtennis, air hockey og fodboldspil samt vores udendørsarealer med legeplads, fodboldmål og bordtennis.

Oplev Kongernes Jelling

Jelling-monumenterne er på UNESCO’s verdensarvsliste med god grund.
Vikingekongerne, Gorm den Gamle og Harald Blåtand, satte to runesten i Jelling, og Harald Blåtand lod datidens største vikingeanlæg opføre, gjorde danskerne kristne og samlede Danmark til ét rige.

I dag emmer området af historie, og I har mulighed for virkelig at opleve, hvordan vikingerne levede, når I går gennem de interaktive udstillinger i Jelling.

Vil I gerne besøge Europas bedste levn fra vikingetiden?

Læs mere om lejrskole på Danhostel Vejle her.

lejrskole på Danhostel Vejle

BOOK ET OPHOLD