• Dansk
    • English

Danhostel Vejle familieferie

  • Overnatning Vejle
    Besøg Legoland, Givskud Zoo og meget mere

FAMILIEFERIE I VEJLE

På Danhostel Vejle har vi de bedste rammer til hygge familieferie.

Når i skal opleve Vejle, Billund , Jelling eller andre stedet i trekants området har Danhostel Vejle den ideelle placering
Danhostel Vejle ligger tæt på skønne natur og tæt på mange familie venlige seværdigheder..

Med Danhostel Vejle som base er I aldrig langt fra et godt familieferieminde. Vi lægger tæt på både LEGOLAND, Lego house, WOW park, Givskud Zoo, og Kongernes Jelling så de gode familie oplevelser er ikke langt væk!

Se vores store inspirations side til attraktioner i og omkring Vejle her.

Læs mere i vores menu om vores faciliteter, værelser og alle de sjove aktiviteter, I kan lave, mens I er på ferie hos os.

Værelser

Vi har 30 værelser med eget badeværelser samt egen indgang.  Værelsernes størrelse varierer fra 21 til 32 m2 alt efter antal senge på værelserne.

Værelsesfaciliteter:
Værelserne er indrettet med køjesenge samt 2 enkeltsenge der kan samles til en dobbeltseng. På hvert værelse forefindes garderobeskab, bord med stole samt gratis wi-fi. Alle badeværelse er med bruser.

Faciliteter

I vores hyggestuen findes der forskellige brætspil,  hyggestuen findes i forbindelse med  legeområde samt vores ta selv kaffe bar og vaskeriet
tilbered jeres egen mad i vores gæstekøkkenet, udendørs kan i spille bordtennis og fodbold, lege på legepladsen eller benytte vores grill område 

KONTAKT OS OG HØR, HVAD VI KAN TILBYDE DIG OG DIN FAMILIE

Familieferie i Vejle

Tag på fisketur i den smukke Vejle Ådal eller udforsk Vejle by, som byder på museumsoplevelser, shopping, koncerter og meget mere.

I kan også tage ud og besøge dyrene i Givskud Zoo eller prøve de sjove forlystelser i LEGOLAND

Der er også masser at opleve i og omkring Vejle.

Husk at vi som vandrerhjem er fleksible og I selv kan bestemme længden af jeres ophold, om I ønsker morgenmad eller vil tilberede det selv i vores gæstekøkken.

Book et ophold

 

Planlæg jeres familieferie på Danhostel Vejle