• Dansk
    • English

Besøg Vejlemuseerne når I overnatter på Danhostel Vejle

  • Vejlemuseerne

 

Danhostel Vejle ligger lige uden for Vejle by og derved kun små 5 km fra Vejlemuseerne. Vejlemuseerne i Vejle by er fulde af oplevelser for hele familien. Har kan du blandt andet se en hel jernalderlandsby, Egtvedpigens berømte grav, Kæmpeskulpturer, vandeksperimenter, interaktivt dansegulv og et hav af andre spændende oplevelser til din ferie i Vejle. I kan let få en hel dag til at gå på Vejlemuseerne.

Vejlemuseerne – Digitalt museum for alle
Vejlemuserne er sammensat af mange små og store udstillinger. Det betyder at uanet hvem I er, så er der helt sikkert noget for enhver smag. Her er både nyere kunst men også historiske samlinger. Udstillingen er en af Danmarks mest digitale kulturhistoriske udstillinger, det gør oplevelsen levende og moderne.

Gratis adgang
Vejlemuseerne har gratis adgang, hvilket betyder at I nemt kan få rigtig mange gode oplevelser på en feriedag i Vejle uden at det koster en formue. Det betyder flere penge til god mad, souvenirs og ren feriehygge. Når I har fået nok, vender I blot tilbage til de rolige omgivelser på Danhostel Vejle tæt på det skønne Vejle Ådal.

Vi anbefaler
Egtvedpigens grav – Et af Europas fineste bronzealderfund blev gjort i Egtved uden for Vejle. Her fandt man en ung bronzealderpige stedt til hvile i en gravhøj. Her er et nyt oplevelsescenter på vej.

Vejle by
Vejlemuserne er et godt mål for en udflugt til Vejle by, der også byder på smukke bygningsværker som Bølgen, Fjordenhus, Vejlevindmølle og ikke mindst Vejlefjordbroen. Tag også en tur til Vejle Midtpunkt der byder på et ”loft” af farverige paraplyer. I kan nemt få en hel dag til at gå I Vejle by når I overnatter og holder jeres ferie på Danhostel Vejle.

Læs mere om Vejlemuserne på deres webside her.

Se andre attraktioner i og omkring Vejle her.

Book dit ophold hos Danhostel Vejle allerede i dag

 


 

Planlæg jeres familieferie på Danhostel Vejle