• Dansk
    • English

Bo billigt kun 20 min. fra WOW Park i Billund på Danhostel Vejle

  • WOW Park Billund Attraktion i Vejle

 

Glæd dig til at besøge lege- og forlystelsespark i skoven.

Prøv dig selv af i den vilde skov. Her er alt lige fra Tarzanslynger og hængebroer i 14 meters højde til underjordiske huler og sjove svævebaner. Besøg også Vandets Verden og krea-værkstedet.

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden! Prøv også vores 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – du kan sagtens kælke, selvom det er sommer.

Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net på op til 300 m2 højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i Tarzanslyngerne!

Mere end bare trætoppe
I WOW PARKs underjordiske univers kan du kravle på eventyr og finde de små legehuler i de mange snoede gange. I labyrinterne oven over udfordres hele familien til at finde vej gennem pileskoven og Kæmpelabyrinten.

Vand og kreativ leg
Man bliver aldrig for gammel til at lege med vand! I Vandets Verden kan I lege med små skibe i de mange minifloder, lære hvordan slusen fungerer, lave dæmninger, få vandet til at skifte retning og hejse spandene højt op.

Byg løs og skab finurlige figurer sammen! Fold kreativiteten ud i WOW PARKs krea-værksted med værktøj, træ, maling og sjove materialer.

Og meget, meget mere!

Et godt udgangspunkt for en aktiv ferie med hele familien. Billetter kan købes online til en fordelagtig pris.

Læs mere om WOW Park Billund på deres webside her

Se andre attraktioner i og omkring Vejle her.

Book dit ophold hos Danhostel Vejle allerede i dag

 


 

Planlæg jeres familieferie på Danhostel Vejle