Den nemme gruppe pakke!

Den billige pakke!

Danhostel Vejle huser jævnligt forskellige sportsklubber, når de skal til stævner, events og konkurrencer. Vi har de optimale overnatnings – forplejnings muligheder for alle former for sportsgrupper. Vi tilbyder gratis parkering til bil og bus.
Med en beliggenhed 6 km. fra Vejle Centrum er vi det ideelle sted at overnatte efter en lang dag med stævne eller konkurrence.

Om I vælger 1-2 personers værelser eller værelser med op til 10 personer er helt op til jer. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere sørger for at få jer indlogeret på værelser som passer til jeres behov. Vi sørger desuden for al den forplejning I har brug for. Har I specifikke ønsker eller behov til måltider, råvarer og spisetider, gør vi alt for at imødekomme jeres behov, så I har det bedste grundlag til for at præstere.

Hvis I skal deltage i stævne i Vejle eller trekantsområdet tilbyder Danhostel Vejle pakkeløsning skræddersyet efter jeres behov og stævne program, hvor der er tænkt på en god varieret kost der passer til jeres aktive dag.

Kontakt os for at høre mere:

Gruppeovernatning

Billige gruppeovernatning i Vejle

Vores priser

Hos Danhostel Vejle varierer vores pris. Vi skræddersyer alle vores gruppe ophold ud fra gruppens ønske og behov.

Jo flere I sover sammen jo billigere bliver opholdet.
Overnatnings priser er alt inkl. linned.

Fuld forplejning

Vi tilbyder altid fuld forplejning til grupper. Vi kan blandt andet tilbyde morgenmad, smør-selv madpakker til jeres udflugter og ikke mindst et solidt aftensmåltid. Så behøver I ikke tænke på andet end at have det sjovt med hinanden og følge jeres eget program.

Moderne indretning

Danhostel Vejle er moderne indrettet i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi kan i alt huse op til 138 overnattende gæster ad gangen, fordelt på 30 værelser, som alle har eget toilet og bad.

Beliggenhed i Hjertet af Vejle

Danhostel Vejle er ideelt beliggende 5 km fra Vejle Centrum og tæt på spændende seværdigheder. Dette giver mulighed for både lærerige og sjove udflugter under jeres ophold.

Grupper kan selv lav mad 

I kan selv medbringe og tilberede jeres egne måltider. Det er muligt for grupper at leje et lokale med køkken.

Gratis parkering

Til de gæster som måtte ankomme i bil, tilbyder vi gratis parkering på vores egen parkeringsplads hvor der er mulighed for opladning af el biler fra vores Clever el ladestander

Gruppe Forespørgsel

Udfyld nedenstående formular, for at sende en forespørgsel til Danhostel Vejle, du vil modtage et svar hurtigst muligt!

Kontaktformular

Navn(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)