• Dansk
    • English

Outdoor ferie i og omkring Vejle

Vejle er oplagt når det gælder Outdoor ferie og aktiv ferie med udendørs sport og aktiviteter.

Eks. findes der i Vejle og omegn mange gode ruter både til vandreture, cykelture og løb. Mountainbike spor er der også rigtig mange af i trekantsområdet og her er gode muligheder for at generelt at udfordre sig selv fysisk.

Outdoor ferie med lystfiskeri
Her er også mange gode muligheder for at fiske i Vejle Å hvor lystfiskeren kan få en god fangst på krogen. Der tales om ørreder på op til 10 kg. Den smukke Vejle Fjord er fiskevand for havørred, fladfisk, sild, torsk og hornfisk. Her er også gode put and take søer i området. Læs mere om lystfiskeri i Vejle her.

Kano og Kajak
En anden skøn aktivitet på vandet er kano og kajak sejlads. Dette kan lade sig gøre på Vejle Å, og er en yderst populær sommeraktivitet. Man kan også leje en robåd og tage turen stille og roligt med hele familien om bord. Læs her om regler for sejlads og guidede ture.

Cykelferie og MTB
Også cykelferie er populært i Vejle og omegn og er en god måde at holde Outdoor ferie på hvor hele familien kan være med. Vi har lavet en side om cykelferie her. Så der være lidt mere fart på og gerne udfordrende spor, så tag på MTB mountainbike tur rundt på de mange spor i området. Læs om vores guide til MTB mountainbike ferie her.

Vandreferie
I 2020 blev det for alvor en trend at tage ud og vandrer og det afspejler også den måde danskerne holder ferie i 2021. Her skal vandreskoene på og folk skal ud og opleve naturen helt tæt på. En god Outdoor ferie for hele familien indeholder selvfølgelig gode vandreture. Læs vores guide til en god vandreferie her.

outdoor ferie i Vejle

Book din overnatning på Danhostel Vejle her.