• Dansk
    • English

Overnatning for håndværker / erhverv på Danhostel Vejle

  • Danhostel Vejle
    Slap af på vores moderne værelser

Overnatning til montører/ håndværker i Vejle – DIT HJEM, NÅR DU ER HJEMMEFRA

Vi tilbyder overnatninger til erhvervsgæster, som skal rejse i forbindelse med arbejdet.

Uanset om du er montør, håndværker, rejsende sælger eller noget helt tredje, er det vigtigt at have en sted, hvor du kan slappe af og lade op.

Vi tilbyder både enkeltværelser og værelser med flere senge, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst til dit behov. Længden på dit ophold er helt op til dig, og vi tilbyder således en enkelt nat og op til alle de nætter du måtte have brug for.

Alle vores værelser har eget bad og toilet, bord/stol, så det er behageligt for dig at tilbringe tid på værelset – også når du ikke sover.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Overnatning til erhverv i Vejle til dig der er på farten?

Danhostel Vejle ligger i smukke omgivelser, men er stadig kun 6 km fra Vejle centrum, så du kan nyde naturen og samtidig være tæt på det hele. Vi har flere års erfaring med overnatning til erhverv og har faste gæster der kommer igen og igen. Det viser os at vores gæster er glade for de faciliteter vi kan tilbyde. Når du overnatter hos os har du en stor portion af frihed som du ikke altid har på et hotel.

Vores værelser har alle behagelige senge, eget bad og toilet. Her er selvfølgelig også god Wi-Fi der sikre at du hele tiden kan være online og få styr på alle dine forretninger, mails og se det seneste afsnit af din favorit serie.

Det store gæstekøkken giver dig frihed til selv at bestemme spisetiderne, så du kan følge dit eget skema, køkkenet kan frit benyttes under hele dit ophold.

Lad Danhostel Vejle være dit hjem, når du er hjemmefra.

Læs mere om overnatning til Håndværkere her.

Book et ophold