• Dansk
    • English

Sportsgrupper

Alle sportsgrupper er velkomne på Danhostel Vejle

Fodbold, håndbold, badminton, bordtennis, Jiu Jitsu , taekwondo , svømmere, cykelryttere, golf, tennis , orienteringsløber, løbe, dart eller gymnastik. Uanset hvilken sport I dyrker så kan vi hjælpe jer med et træningsophold.

Danhostel Vejler huser jævnligt forskellige sportsklubber, når de skal til stævner, events og konkurrencer. Vi har de optimale overnatnings – forplejnings muligheder for alle former for sportsgrupper. Vi tilbyder desuden gratis parkering bil og bus parkering. Med en beliggenhed 6 km. fra Vejle Centrum er vi det ideelle sted at overnatte efter en lang dag med stævne eller konkurrence.

sportsgrupper

VI SØRGER FOR DEN FORPLEJNING, I HAR BRUG FOR

Om I vælger 1-2 personers værelser eller værelser med op til 8 personer er helt op til jer. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere sørger for at få jer indlogeret på værelser som passer til jeres behov. Vi sørger desuden for al den forplejning I har brug for, har I specifikke ønsker eller behov til måltider, råvarer og spisetider, gør vi alt for at imødekomme jeres behov, så I har det bedste grundlag til at præstere.

Dgi Huset i Vejle har flere gange været værter ved svømmestævner arrangeret af Dansk svømmeunion. Og mange svømmerklubber har boet hos os.

Dgi Huset i Vejle råder bla. over både 25 meter og 50 meter baner.

Hvis I skal deltage i stævne i Vejle eller trekantsområdet tilbyder Danhostel Vejle pakke løsning skræddersyet efter jeres behov og stævne program, hvor der er tænkt på en god varieret kost der passer til jeres aktive dag.

Nyhed
Som noget nyt, er det nu muligt mod et tillæg at booke ophold,  hvor i selv står for madlavningen, i kan booke et lokale med eget køkken.

Læs mere om grupper og træningsophold her.