• Dansk
    • English

Vandreferie i og omkring Vejle

Planlæg en vandreferie i og omkring Vejle, eller slå et smut forbi til en overnatning på en længere tur igennem Jylland.

Der er et utal af muligheder for vandreture i Vejle om omegn. Danhostel Vejle ligger f.eks. ikke langt fra den populære vandrerute Hærvejen som mange vælger til deres vandreferie igennem det jyske.

Danhostel Vejle tilbyder:

  • En god seng at sove i
  • Et godt solidt morgenmål tid
  • En god smør selv madpakke til dagens tur

vandreferie grejsdalen

Vandreferie i nærområdet
Stier, udsigtstårne og bådudlejning giver dig let adgang til Vejles fjordlandskaber, søer, vådområder, skove, plantager, dybe dale, unikke egekrat og hedeområder.

Vil du på et par ugers vandreferie eller blot en vandretur af én dags varighed? I Vejle har du valget mellem fire populære ture. Grejsdalstien på 16 km, Bindeballestien på 36 km, Kyst til Kyst stien på 130 km og som nævnt Hærvejen på op til 500 km.

Vandring i Grejsdalen
En vandretur i Grejsdalen tager 3-5 timer. Du kommer igennem natur i særklasse når du går igennem et af Danmarks dybeste og smukkeste dalstrøg. Turen går hele vejen fra Vejle og til Kongernes Jelling og krydser også Hærvejen. Kan sagtens gås på en dag og der er gode muligheder for pauser hvor naturen kan nydes. Tag bussen tilbage til Vejle efterfølgende. Læs mere om vandring i Grejsdalen her

Vandring ad Bindeballestien igennem Vejle Ådal
Danhostel Vejle Vandrerhjem ligger lige ned til den smukke Vejle Ådal og du er derfor helt tæt på når du skal ud på vandring langs Bindeballestien og Vejle Ådal. Ruten er lang og kan med fordel tages i etaper over flere dage. Her er både unik og smuk natur og mange steder at finde oplevelser på vejen. Læs mere om Bindeballestien her.

Book din overnatning på Danhostel Vejle vandrerhjem her.