JELLINGE-MONUMENTERNE

Danhostel Vejle ligger lige uden for Vejle by og derved kun små 5 km fra Vejlemuseerne. Vejlemuseerne i Vejle by er fulde af oplevelser for hele familien.

Vejlemuseerne – Digitalt museum for alle
Vejlemuserne er sammensat af mange små og store udstillinger. Det betyder at uanset hvem I er, så er der helt sikkert noget for enhver smag. Her er både nyere kunst men også historiske samlinger. Udstillingen er en af Danmarks mest digitale kulturhistoriske udstillinger, det gør oplevelsen levende og moderne.

Gratis adgang
Vejlemuseerne har gratis adgang, hvilket betyder at I nemt kan få rigtig mange gode oplevelser på en feriedag i Vejle uden at det koster en formue. Det betyder flere penge til god mad, souvenirs og ren feriehygge. Når I har fået nok, vender I blot tilbage til de rolige omgivelser på Danhostel Vejle tæt på det skønne Vejle Ådal.

Vi anbefaler
Egtvedpigens grav – Et af Europas fineste bronzealderfund blev gjort i Egtved uden for Vejle. Her fandt man en ung bronzealderpige stedt til hvile i en gravhøj. Her er et nyt oplevelsescenter på vej.

Prøv dig selv af i den vilde skov. Her er alt lige fra Tarzanslynger og hængebroer i 14 meters højde til underjordiske huler og sjove svævebaner. Besøg også Vandets Verden og krea-værkstedet.

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden! Prøv også vores 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – du kan sagtens kælke, selvom det er sommer.

Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net på op til 300 m2 højt oppe i træerne. Giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i Tarzanslyngerne!

Mere end bare trætoppe
I WOW PARKs underjordiske univers kan du kravle på eventyr og finde de små legehuler i de mange snoede gange. I labyrinterne oven over udfordres hele familien til at finde vej gennem pileskoven og Kæmpelabyrinten.

Danhostel Vejle ligger lige ned til den smukke Vejle Ådal der også kaldes Danmarks Naturpark. Her finder du rigtig mange cykel- og vandrestier. Den mest anbefalede er ”Bindeballestien”, der følger den nedlagte Vandelbanes spor fra Vejle igennem Ådalen til Bindeballe ved Hærvejen. En smuk tur i naturen.

Attraktioner i og omkring Vejle Ådal
Området er stort men de fleste attraktioner i Vejle Ådal kan nås på ca. 15 minutter i bil fra Danhostel Vejle. Man kan let få en god dagsudflugt ved at køre til de forskellige steder hvis man ikke vil cykle hele vejen.

De meste kendte attraktioner er Egtvedpigens Grav, Ravningbroen fra vikingetiden, Bindeballe Købmandsgård, Den gammeldags landhandel og købmandsmuseum, Randbøldalmuseet med bl.a. vandeksperimentarium, Randbøl Hede, Frederikshåb Plantage og Robert Jacobsens og Jean Clareboudts imponerende skulpturer i Tørskind Grusgrav.

Godt tip fra os
Et besøg værd er også den gamle barokkirke i Nørup med det smukke løgformede tag og området omkring Engelsholm Slot og sø. Renæssanceslottet Engelsholm er smukt beliggende ved bredden af Engelsholm Sø, omgivet af skov og park.

Gorilla Park: klatring i naturen for alle
Velkommen til Gorilla Park – hvor sjov og udfordrende klatring møder naturoplevelser! Vores udendørs klatreparker i Vejle er det ideelle sted for eventyrlystne i alle aldre.

Sjov klatring i sikkert miljø
Udforsk trækronerne med vores sikre klatrebaneoplevelser. Med forskellige sværhedsgrader er der noget for alle, uanset niveau.

Familievenlig oplevelse
Inviter dine venner eller familie med til en dag fyldt med sjov og udfordringer i smukke omgivelser. Vores erfarne instruktører sikrer, at alle har det sjovt og er trygge.

Overnatning på Vejle Vandrehjem
Efter en dag fyldt med eventyr i Gorilla Park, hvorfor ikke slappe af og overnatte på Vejle Vandrehjem? Med rimelige priser og bekvemme faciliteter er det det ideelle sted at hvile ud efter en aktiv dag i naturen.

Besøg gorilla park

Er du klar til at udfordre dig selv og opleve naturen fra nye højder? Så kom og besøg Gorilla Park og få en uforglemmelig dag med klatring og eventyr!