• Dansk
    • English

Vil du ikke være venner med os på Facebook?

  • Overnatning Vejle
    Besøg Legoland, Givskud Zoo og meget mere

 

Hold øje med Facebook, hvor du kan finde godt tips og tilbud!

Vil du være venner med os på Facebook? Danhostel Vejle har (hvis vi selv skal sige det) en fantastisk beliggenhed. Vi er omgivet af den smukke østjyske natur ved Vejle Ådal og 6 km fra bylivet i Vejle centrum med hyggelige caféer, specialbutikker og shoppingcenter. På Danhostel Vejle giver vi dig de bedste rammer, så du kan skabe de bedste ferieminder.

Vores vigtigste opgave er at skabe et behageligt og sjovt miljø for vores gæster, mens de oplever alt, som Vejle og omegn har at byde på. Læs mere om mulighederne for at have jeres næste familieferie, gruppeophold, lejrskole eller kursus på Danhostel Vejle.

Tag på fisketur i den smukke Vejle Ådal eller udforsk Vejle by, som byder på museumsoplevelser, shopping, koncerter og meget mere.

I kan også tage ud og besøge dyrene i Givskud Zoo eller prøve de sjove forlystelser i LEGOLAND.

Der er også masser at opleve på Danhostel Vejle, hvor vi gennem hele sommeren laver sjove aktiviteter for børnene.

Vi håber at se dig snart!

Længere nede på denne side har vi samlet bare et lille udpluk af opslag fra vores Facebook side. Her finder du en masse spændende indhold. Både omkring hvad der sker på Danhostel Vejle, men også i Vejle om omegn. Samtidig kan du også holde øje med spændende og sjove konkurrencer!

Så skynd dig over på vores Facebook side og lad os blive venner!

Har du ris, ros eller forslag hører vi gerne fra dig.

VORES FACEBOOK SIDE   KONTAKT OS