• Dansk
    • English

Værd at vide

Reservation, check-in og afbestilling

Vi anbefaler at I reserverer værelser på forhånd. Reserveringen af værelser kan foregå over telefonen, mail eller gennem vores online bookingsystem.
En reservation er først gældende, når den er blevet bekræftet af Danhostel Vejle via mail.
Ved forhåndsreservationer opkræver Danhostel Vejle betaling af det fulde beløb forud for ankomst.

Check-in kan normalt finde fra kl. 16.00  På afrejsedagen skal værelserne senest forlades kl. 10.
På ankomstdagen kl. 12.00  modtager I en velkomst  mail / sms med de oplyser i har brug for i forbindelse med ankomst.

Afbestilling bedes meddelt Danhostel Vejle i så god tid som muligt. Ophold på én til to overnatninger kan annulleres op til tre dage før ankomst kl .12.00 med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 175.- kr. i afbestillingsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

Husregler

På Danhostel Vejle er alle indendørsarealer røgfri. Hvis det konstateres, at rygning har foregået indendørs, bliver der på værelsesprisen tillagt et ekstra rengøringsgebyr samt bortvisning med øjeblikkelig virkning uden nogen form for refusion.

Danhostel Vejle har til gengæld gode udendørsfaciliteter med haveområde, bænke og borde med overdækning, så trængende rygere kan nemt finde en rygeplads i det fri.
Gæstekøkkenet er forbeholdt familier og enkeltrejsende og kan ikke anvendes af grupper.
Hvis I rejser en gruppe, kan I leje et lokale med køkken faciliteter alternativt kan i vælge at tilkøbe måltiderne hos os.

Oprydning og rengøring

Vi sørger for at alle faciliteter og værelser hele tiden er pæne og rene til vores gæster, og derfor forventer vi også, at alle vores gæster efterlader værelserne pæne og rene ved afrejsen fra Danhostel Vejle. Det indebærer tømning af skraldespand og aflevering af lejet linned i linned zone overfor receptionen.

Overnatning Vejle