• Dansk
    • English

Værd at vide

Reservation, check-in og afbestilling

Fordi vi ofte har rigtig mange dejlige gæster, anbefaler vi, at I altid reserverer værelser på forhånd – og gerne i god tid. Reserveringen af værelser eller senge kan foregå over telefonen, mail eller gennem vores online bookingsystem. En reservation er først gældende, når den er blevet bekræftet af Danhostel Vejle – enten pr. telefon eller på skrift. Ved forhåndsreservationer opkræver Danhostel Vejle betaling af det fulde beløb forud for ankomst.

Check-in kan normalt finde fra kl. 16.00  På afrejsedagen skal værelserne senest forlades kl. 10.

Afbestilling bedes meddelt Danhostel Vejle i så god tid som muligt. Ophold på én til to overnatninger kan annulleres op til tre dage før ankomst kl 12.00 med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 175.- kr. i afbestillingsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

Husregler

På Danhostel Vejle er alle indendørsarealer røgfri. Hvis det konstateres, at rygning har foregået indendørs, bliver der på værelsesprisen tillagt et ekstra rengøringsgebyr samt bortvisning med øjeblikkelig virkning uden nogen form for refusion.

Danhostel Vejle har til gengæld gode udendørsfaciliteter med haveområde, bænke og borde med overdækning, så trængende rygere kan nemt finde en rygeplads i det fri. Gæstekøkkenet er forbeholdt familier og enkeltrejsende og kan ikke anvendes af grupper. Hvis I rejser en større gruppe sammen, kan vi hjælpe jer med mad og drikkevarer.

Oprydning og rengøring

Vi sørger for at alle faciliteter og værelser hele tiden er pæne og rene til vores gæster, og derfor forventer vi også, at alle vores gæster efterlader værelserne pæne og rene ved afrejsen fra Danhostel Vejle. Det indebærer tømning af skraldespand og aflevering af lejet linned i linned zone overfor receptionen.

Overnatning Vejle