Overnat kun 20 minuters kørsel fra LEGOLAND

Besøg Legoland og overnat billigt på Danhostel Vejle

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og hvad kunne være en bedre måde at tilbringe den på end med en spændende familietur til Legoland?
Danhostel Vejle tilbyder den ideelle indkvartering til en overkommelig pris.

Legoland er kendt over hele verden for sine fortryllende temaområder, utrolige forlystelser og spektakulære bygningsværker skabt af millioner af LEGO-klodser. Det er et sandt paradis for børn og barnlige sjæle, og det perfekte sted at skabe uforglemmelige minder med din familie.

Når det kommer til overnatning, er Danhostel Vejle det perfekte valg for familier.
Beliggende kun en kort køretur væk fra Legoland, tilbyder dette vandrerhjem hyggelige og børnevenlige faciliteter til en overkommelig pris.
Værelserne er velindrettede med eget bad og toilet der er også fællesområder, hvor børnene kan lege og møde andre.

Men det stopper ikke der. Vejle by og dens omgivelser har meget at byde på ud over Legoland. Tag på opdagelse i den smukke natur, besøg spændende f.eks. Økolariet eller vores hyggelige gå gade med masser af special butikker. Der er noget for enhver smag og alderstrin.

Så hvorfor ikke planlægge din næste familie eventyr til Legoland i pinsen og bo billigt på Danhostel Vejle? Det er den perfekte kombination af sjov, eventyr og god valuta for pengene!

 • Overnat kun 20 minuters kørsel fra LEGOLAND

  Overnat kun 20 minuters kørsel fra LEGOLAND

  Besøg Legoland og overnat billigt på Danhostel Vejle Sommeren er lige rundt om hjørnet, og hvad kunne være en bedre måde at tilbringe den på end med en spændende familietur til Legoland? Danhostel Vejle tilbyder den ideelle indkvartering til en overkommelig pris. Legoland er kendt over hele verden for sine fortryllende temaområder, utrolige forlystelser og…

  Læs mere: Overnat kun 20 minuters kørsel fra LEGOLAND
 • Grejsdalsløbet 12 maj 2024

  Grejsdalsløbet 12 maj 2024

  Deltage i Vejle Grejsdalsløb og book billig overnatning Grejsdalsløbet er en af Danmarks mest populære cykelløb, og i 2024 fejrer det endnu et år med passionerede cyklister, smukke landskaber og udfordrende ruter. Uanset om du er en erfaren cykelrytter eller en nybegynder, er der noget for alle ved dette ikoniske løb. Ruterne strækker sig fra…

  Læs mere: Grejsdalsløbet 12 maj 2024
 • Overnatning til Jelling Festival

  Overnatning til Jelling Festival

  Gode overnatnings mulighed kun 15 Minutters Kørsel fra Jelling Musikfestival Er du ved at gøre dig klar til Jelling Musikfestival? Mens du forbereder dig på denne musikalske fest, er det vigtigt at sikre dig overnatning for at gøre din oplevelse virkelig uforglemmelig. Bo tæt på Danhostel Vejle tilbyder billig overnatning for festival gæster. Kun en…

  Læs mere: Overnatning til Jelling Festival