• Dansk
    • English

Studietur på Danhostel Vejle

SKAL I PÅ STUDIETUR / KLASSETUR TIL VEJLE ?

Mange danske gymnasieklasser, handelsskoler og universiteter over hele landet tager i løbet af studerenes skoletid på studietur. På Danhostel Vejle åbner vi gladeligt vores døre for gymnasieklasser, handelsskoler og universiteter, der skal på studietur, klassetur, ryste-sammen-tur til Trekants området. Vi har de perfekte rammer til  større grupper og deres undervisere eller lærer, og efter en lang dag på farten, kan I slappe af og nyde en hyggelige stund med hinanden i vores fælles faciliteter. Skal studerende briefes, eller skal der planlægges, inden I tager ud til dagens gøremål og begivenheder, kan vores fællesfaciliteter også benyttes til det formål.

Læs her om hvordan I kan få de forskellige fag med ind i jeres Studietur.

Studietur i Vejle

FORPLEJNING EFTER BEHOV

På Danhostel Vejle sætter vi en ære i at danne rammerne for en god, sjov og udbytterig studietur. Vi står for den forplejning, I har behov for, og ønsker I information eller råd om transport, byen, aktiviteter, seværdigheder og lignende, står vi gerne til jeres rådighed.

DET PRAKTISKE

Indkvartering sker på 4 – 10 personer pr. værelse, inkl.1  linnedpakke pr person
Enkeltværelser kan bestilles til merpris.
Der er bad og toilet på alle værelser, så I slipper for at gå ud på gangen om natten.

Nyhed 
Som noget nyt, er det nu muligt at booke ophold,  hvor i selv står for madlavningen, i  tilkøbe adgang til lokale med eget køkken.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på studietur her.

Læs også om vores lejrskoler for 4-9 klasse her.