• Dansk
    • English

Studietur på Danhostel Vejle

SKAL I PÅ STUDIETUR / KLASSETUR TIL VEJLE ?

Mange danske gymnasieklasser, handelsskoler og universiteter over hele landet tager i løbet af studerenes skoletid på studietur. På Danhostel Vejle åbner vi gladeligt vores døre for gymnasieklasser, handelsskoler og universiteter, der skal på studietur, klassetur, ryste-sammen-tur til Trekants området. Vi har de perfekte rammer til  større grupper og deres undervisere eller lærer, og efter en lang dag på farten, kan I slappe af og nyde en hyggelige stund med hinanden i vores fælles faciliteter. Skal studerende briefes, eller skal der planlægges, inden I tager ud til dagens gøremål og begivenheder, kan vores fællesfaciliteter også benyttes til det formål.

Læs her om hvordan I kan få de forskellige fag med ind i jeres Studietur.

Studietur i Vejle

FORPLEJNING EFTER BEHOV

På Danhostel Vejle sætter vi en ære i at danne rammerne for en god, sjov og udbytterig studietur. Vi står for den forplejning, I har behov for, og ønsker I information eller råd om transport, byen, aktiviteter, seværdigheder og lignende, står vi gerne til jeres rådighed.

DET PRAKTISKE

Indkvartering sker på 4 – 10 personer pr. værelse, inkl.1  linnedpakke pr person
Enkeltværelser kan bestilles til merpris.
Der er bad og toilet på alle værelser, så I slipper for at gå ud på gangen om natten.

Medbring og tilbered jeres egne mad.
Det er muligt at booke  gruppe ophold,  hvor i selv står for madlavningen, i kan mod et tillæg booke et lokale med eget køkken, lad madlavning være en del af det sociale på turen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på studietur her.

Læs også om vores lejrskoler for 4-9 klasse her.